Workshops

Regelmatig geef ik workshops voor zowel vilten als ecoprinten.

Als u met vrienden, collega’s of familie een of meerdere workshops wilt doen neem dan contact met me op en we zoeken samen naar mogelijkheden; een geschikt thema en tijdstip. Minimaal 3 personen (voor een sjaal min. 2 personen) en maximaal 6 personen.

Dus mocht je interesse hebben in een van mijn workshops, stuur me dan een mailtje, dan krijg je meer inhoudelijke informatie.

VILTEN

Ben jij graag een dag uit je hoofd en met je handen bezig? Met je handen in het warme water en zachte wol? Meld je dan aan voor een workshop. Je onderzoekt en ontdekt wat met wol mogelijk is. Je leert de techniek en je gaat altijd met een mooi eigen werk(je) naar huis. Wie wil dat nu niet? Ook mogelijk voor degenen die nog nooit gevilt hebben. Je gaat een zogenoemd vilterijtje maken waarvan je thuis nog een tasje, etui of evt. kussenhoes kunt maken. Voor degene die al wat viltervaring heeft is de mogelijkheid om een sjaal te vilten

ECOPRINTEN

Laat de natuur zijn werk doen! Een dag met bladeren en bloemen bezig zijn. Tijdens de workshop leer je het proces van de eigen kleuren van bladeren en bloemen op papier of stof te printen. Het resultaat is elke keer weer anders en verrassend. Van de zelfgemaakte prints kun je vervolgens mooie kaarten, schilderijtjes o.i.d. maken (max. A4).

Artikel in Topic – dec.2022

Ecoprinten op papier
Ecoprinten op papier
Vilten
Vilten

Voor aanmelden of meer informatie, stuur een mail naar: josephinedekkers@hotmail.com

%d bloggers liken dit: